Werkervaring

Software engineer @Actemium

Okt 2022 - heden, Zevenaar

Mede-eigenaar @Woezoo

Feb 2021 - heden, Barneveld

Woezoo is het bedrijf waar een SaaS product is ondergebracht waar ik sinds 2015 aan werk. In samenwerking met klanten is een portaal ontstaan waarbij projecten op een simpele manier beheerd kunnen worden. Functionaliteiten zijn flexibel in te richten en bestaan o.a. uit een mailbox, agenda/plantool en het kunnen aftekenen van werkbonnen. Naast het door ontwikkelen en het onderhouden van het platform als producteigenaar komen er allerlei zaken bij kijken, zoals administratie, marketing en sales.

Software ontwikkelaar & ondernemer @BekoDesign

Jan 2008 - heden, Barneveld

Sinds 2008 (ja, ik was jong) werk ik al onder de naam BekoDesign bij het ontwikkelen en ontwerpen van websites, (mobiele) applicaties en overig werk. In 2016 heb ik de onderneming ingeschreven bij de kamer van koophandel.

Projecten voer ik op projectbasis uit. Een voorbeeld is een project voor lokale nieuwsberichten, bestaande uit website en apps voor iOS, Android en Windows 10 Mobile met meer dan 25.000 bezoekers per maand.

Full-stack software ontwikkelaar @Census

Nov 2020 - Jun 2022, Barneveld

In 2020 ben ik opnieuw in contact gekomen met Census. In de periode na Certigon ben ik aan de slag gegaan met enkele projecten op projectbasis. Bij Census liep eind 2020 een pitch voor het ontwikkelen van een selfservice platform voor een koepelorganisatie voor verschillende evenement locaties. Ik ben vervolgens betrokken bij het uitwerken van een concept en de pitch. Nadat de opdracht was aangenomen ben ik aan de slag gegaan als Full-stack ontwikkelaar waarbij ik in het projectteam tevens de rol als lead-developer had.

De werkzaamheden bestonden o.a. uit het uitvragen van functionaliteiten bij de klant, het uitwerken van werkitems, het uitwerken van een architectuur, contact onderhouden met externe ontwerper/UX’er en andere externe betrokkenen. Daarnaast heb ik ook gewoon mee ontwikkelt aan het project, heb ik pull-requesten beoordeeld en het ontwikkelteam aangestuurd.

Medior software ontwikkelaar (PHP, C#) @Certigon

Aug 2019 - Sep 2020, Apeldoorn

Hier heb ik in teamverband mee gewerkt aan verschillende koppelingen, e-commerce websites, applicaties en vrijwel alles wat met software te maken heeft. Mijn functie bestond uit het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten en het onderhouden van bestaande applicaties op basis van o.a. ASP .NET en PHP. Daarnaast had ik contact met klanten om nieuwe wensen in kaart te brengen en de functionaliteiten door te nemen.

PHP ontwikkelaar @Census

Jul 2016 - Jul 2019, Barneveld

Hier heb ik gewerkt aan verschillende koppelingen, dashboards, rapportages en (web)applicaties op basis van bijvoorbeeld Laravel en MODX (CMS).

Stagair ontwikkelaar @Census

Feb 2016 - Jun 2016, Barneveld

Tijdens mijn stage heb ik meegelopen als ontwikkelaar en helpdesk medewerker voor Census. Ook heb ik me ook bezig gehouden met een onderzoek naar laadsnelheden van het CMS MODX.

Opleidingen

Informatica, Software Engineering @Hogeschool van Amsterdam

2014 - 2017, Amsterdam

Tijdens de opleiding stond zowel de theorie als de praktijk centraal. Ongeveer 50% van de studie bestond uit projecten in teamverband en de overige 50% uit theorie, zowel soft-skills als hard-skills.

Havo, Economie & Maatschappij @Johannes Fontanus College

2009 - 2014, Barneveld

Extra vakken: Natuurkunde en Wiskunde B

Vaardigheden

Belangrijkste vaardigheden

Deze vaardigheden vat ik op als belangrijkste vaardigheden waarover ik beschik. Graag licht ik deze daarom even extra uit met een percentage gebasseerd op hoe zeker ik me daarin voel.

PHP

100%

Java

60%

Web (HTML, Javascript, Vue.js, CSS)

100%

C#

80%

Android development

40%

iOS development (Swift)

30%

(MY)SQL, XML & JSON

90%

Terminal

90%

Trending vaardigheden

Onder trending vaardigheden versta ik technieken die relatief jong zijn of in een korte tijd populair zijn geworden.

Vue.js
Elasticsearch
Laravel
Xamarin
NodeJS
Azure cloud
Rest APIs

Solide vaardigheden

Sommige technieken en vaardigheden lijken nooit te verdwijnen, gewoon, omdat ze nodig zijn.

AngularJS
logo_NETcore
.NET CORE
MODX
(My)SQL & Sqlite
Wordpress
Redis Queue
Android Development
iOS Development
Git
jQuery
CSS & SASS
Continuous Integration
Communiceren
Agile werken
Planmatig werken

Interesses

Microcomputing

Videobewerking

Koken

Politicologie

Contact

* Verplichte velden